Inspirerande tavelväggar

Upptäck det senaste och inspireras av våra snygga tavelväggar. Här kan du enkelt och smidigt få härlig inspiration på tavelväggar i olika kombinationer och i olika rum! Låt varje rum i ditt hem bli en källa till energi och inspiration med personliga och fina tavelväggar. Klicka på bilden för att köpa just den kombinationen av tavlor som faller dig i smaken.


Alfabet poster

En underbar poster med alfabetet från A-Ö som passar utmärkt i barnens rum. Passa på att skapa en härlig och mysig miljö i barnrummet! 


Havet & Naturen

En blandning mellan natur, hav och underbara solnedgångar. Motiv från Sveriges landskap då den visar upp sig från sin bästa sida.


Krysantemum

En underbar tavla med blomman krysantemum som passar in i flera olika miljöer i hemmet. Finns i olika färger och material


Zebror 

Två zebror som går på savannen. Passar lika bra in I vardagsrummet som i barnrum.  


Umeälven vid midnatt

Fantastisk bild från midnatt vid Umeälven. Passar bra i i de flesta rum så som sovrum, vardagsrum och hall. Passa på att skapa din tavelvägg!


Ålesund, Norge

Kväll över Ålesund i Norge. Vacker bild över staden där ljusen från staden gör sig underbar mot det stilla vattnet.


Fotovägg med havsmotiv 

Komplett tavelvägg med motiv från havet. Inred ditt hem med motiv från havet, passar lika bra i badrummet som i sovrummet. 


Barnposter A-Z

Poster med alfabetet A-Z med söt små djur. Alfabetet och djur är enligt det engelska alfabet. 


Tavlor med Line Art 

Hos oss finner ni line art i massor så passa på att kombinera er egan tavelvägg med lineart posters.


Kvadratisk tavelvägg

Kvadratiska tavlor med motiv från naturen med näckros, bolltistel, ängsbild. Kvadratiska poster får hemmet att bli lite modernare.